| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pokud ten papír nepotřebují ve škole, pokud ty víš, jak s ním "pracovat", vzhledem k tomu, jaký je (úmyslně nepíšu vzhledem k jeho "problému" či "možné diagnoze" nebo "potížím") tak mi to připadá naprosto zbytečné. Dneska se na všechno "dává papír", je móda každému druhému přilepit nějakou diagnozu ... ono to může být ku prospěchu tam, kde rodiče nevědí, co si počít a jak dítěti pomoct, když mají diagnozu, mohou najít pomoc šitou na míru. Nebo - pokud potřebují, aby na dítě byly brány ohledy ve škole vzhledem k jeho specifiku. Ale u vás mi připadá, že to vůbec není nutné. Máš rozlítaného kluka, že huláká, no to ten můj taky :-), bude v malé třídě, kde jsou na podobné děti připraveni ... Oddiagnostikovat ho můžeš nechat kdykoliv, já na tvém místě bych to teď nechala být. Ono to nálepkování má totiž i svá negativa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.