Přidat odpověď
Tak reifka nevím, ale máme v práci u nás hočinu, která tam pracovala - viděla jsem jí ale jen jednou.
Co se platu týčer počítej že budeš mít malý základ + pak odměny - takhle to mají asi všechny banky, systém odměn každá jinak. Když se plní tak odměny jsou, když neplní nejsou - a teď se tedy u nás vůbec neplní. Většinou nezáleží na tom, jak plníš ty - můžeš plnit na 200% ale ostatní ne a odměny prostě nejsou - je to týmová práce.
Určitě souhlasím s tím že záleží na kolektivu, velikosti pobočky, vedoucím. My jsme 4, vztahy máme skvělé, skvělou vedoucí takže když něco, společně si zanadáváme a jede se dál. Já osobně si třeba nedovedu představit práci v bance, kde by nás bylo hodně - proto jsem třeba nešla do Čs - tam to musí být maso
Jinak musíš jít středem - to znamená být nápomocna lidem ale taky myslet na svého chlebodárce v tom co nabízíš - to já tedy moc nedělám, nikdo si toho naštěstí ale nevšiml. Pokud se mi něco nelíbí, něčemu nevěřím atd. tak to liden nenabízím a netvrdím jak to je super, to fakt nedělám. za dobu co jsem v bance se mi lidi vrací, přivedou nové atd. Jinak v bance máš i dobré možnosti postupu ;-)
Předchozí