| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, v sobotu mě čeká setkání s otcovou matkou po cca devíti letech. Nebyla milující babička, aspoň já to tak necítila. Razila poměrně tvrdou výchovu, tchýně byla zřejmě příšerná, matka po citové stránce taky. Naši se rozvedli když mi bylo pět let. OD cca desíti let do mě hustila jak je mamka strašná, že je kurva atd. Já už toho měla dost a od dvanácti,třinácti tam nebyla. Teď bydlím 100km daleko, jsem vdaná, mám dva syny. A teď už je podle mě čas zapomenout, když už ne odpustit a jít dál. Přece jen, je to babička. Jenomže- já měla jít na gymp od šesté třídy, potom na práva, žít v Praze, být úspěšná, štíhlá a krásná. Na gympl jsem z pětky šla, ale na střední přešla na hotelovku, maturitu mám sice za osm, ale udělala jsem ji ve 36. týdnu, ve skoro 22 mám dvě děti, manžela staršího o deset let (zaplaťpánbůh že má aspoň pozemky a nějakej majetek, jinak už by to asi neskousla). Nemám ani autoškolu, zato po dětech 77 kilo na 168 cm. Jak se psychicky připravit, jak vydržet návštěvu, jak se aspoň trochu usmířit? Bude tam aspoň můj otec s přítelkyní, tak kdyby to nějak nešlo, můžeme mluvit aspoň s nimi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.