Přidat odpověď
Už fakt nevím kudy kam. Dcera má neustále kašel. V podstatě každý měsíc ji chytne kašel, někdy má víc, někdy míň, ale mně se prostě zdá, že kašle snad pořád. Ve školce pořád chybí, když se má jet na nějaký víkendový výlet, můžu si být jistá, že nikam nepojede, protože mi onemocní. Zkoušela jsem kdeco, změnila jsem doktorku, nicméně stále se nemůžu domoct toho, aby nás někdo poslal na imunologii nebo alergologii. Mandle má vytržený, a výsledek nikde. Doufám, že příští týden už se mi to podaří přesvědčit doktorku až vypíše žádanku na vyšetření, ale je to běh na dlouhou trať. Doktorku už měnit nechci, připadá mi, že s tím neudělá nikdo nic, a dostat se k odborníkovi je fakt na dlouhý lokte. U doktorky dycky dostane maximálně sirup na kašel. V únoru byla nemocná čtrnáct dní, vyléčila jsem kašel, týden byla dobrá a pak přišel kašel zase. Jsem už naprosto zoufalá. Nemůžu si brat v práci neustále neschopenky, bývalý manžel pohlídá sporadicky, ještě mám bohudíky hlídací rodiče, ale ti ji taky nemůžou hlídat pořád. Pokud je klidný jeden měsíc, kdy je dcera zdravá, slavím vítězství. V lékárně už jsem vykoupila kdeco, zábaly, vitamíny, marťánky, sirupy, teď Imunoglukan, ale připadá mi, že to furt nic neřeší.
Nejhorší na tom je, že ostatní děti ve školce jsou zdravé, i učitelka mi říkala, že dcera je prostě nemocná nějak moc. Závidím ostatním matkám zdravé děti. Já se klepu, když je dcerka zdravá, kdy útok toho kašle zase přijde, kdy si budu muset vzít neschopenku a kdy už mě bude mít zaměstnavatel plný zuby.
Nevíte, jestli na vyšetření na imuno nebo na alergologii musím mít nutně doporučení doktorky? A máte taky tak často nemocné děti? Jak to zvládáte s prací? A mám naději, že se to časem spraví? Máte dobrou zkušenost třeba se solnou jeskyní, nebo nějako takovou vychytávku?
Předchozí