Já to měla s první holkou taky tak - otěhotněla jsem cca 20.6 a zjistili mi to koncem října(tedy asi v 19. týdnu). Já MS neměla pravidelnou nikdy, když jsem to v červenci nedostala, byla jsem od svého dyn. 200 km (pracovala jsem lékaře jsem měla v Praze, bydlela trvale v Brně, kde jsem si užívala dovolené (prázdnin, pracuji ve školství).
V srpnu jsem byla na odložení svatební cestě a změna od onrmálu byla jediné - byla mi furt zima. Ale že jsem těhu mne fakt nenapadlo, s partnerem jsme chodili 6 let a nic, brali jsme se hlavně proto, že jsme chtěli žádat o adopci, což bychom jako svobodní asi nemohli, nebo měli horší podmínky...
V září jsem už byla zase v Praze, ale - učitelky potvrdí - blázinec na počátku šk. roku mi nějak nedával čas na Mudry. Navíc jsem ten rok dostala prvňáky... no byl prostě fofr a já nějak zapoměla...
No a když jsem na gyndu dorazila, tak jsem se jen smála, že se "zase ulejvám", tedy že nemám MS. Doktor mne prohlédl a pravil, že jsem cca 5 měsíců těhotná.... Byla to šok - nádhernej!!!!!
Simča
PS - o to delší bylo těhu u druhé, která je ze zkumavky, takže o těhu jsem věděla od první minuty