| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když se nenechám nastřihnout, mám stále značnou šanci, že se nenatrhnu a budu naprosto bez poranění. Pak mám určitou šanci, že se natrhnu a výsledné šití a hojení bude obdobně dlouhé a bolestivé jako po nástřihu (ačkoli většinou ženský referujou, že po natržení se to hojí mnohem líp, to akorát doktoři frflají, že se jim to hůř šije).
No a pak je minimální vzácná šance velkého natržení až ke konečníku, ale mimochodem tuto šqnci mám mnohem větší když už mne nastřihnou. Tj. že tyto velké ruptury jsou většinou dotržení už nastřižené hráze.

Každopádně je to moje tělo a s vědomím výše popsaného já jsem ochotna riskovat i minimální možnost natržení až onam s benefitem značné šance naprostého neporanění, spíš než být rozstřižená tak jak tak a ještě k tomu s větší pravděpodobností toho natržení až ke konečníku.

A mimochodem, o své p.deli si myslím bych měla rozhodovat sama, výhody i nevýhody si ponesu stejně sama. Doktora moje roztržená zadel bolet přece nebude ~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.