Otázku prospěšnosti očkování nemám vyjasněnou, můžu i nemusím věřit zastáncům stejně jako odpůrcům. Ale stejně jako Tobě se mi nelíbí ta nesvoboda v rozhodování kdy a čím očkovat. Dle mého očkování pravých neštovic smysl mělo, ale jak je to u jiných očkování netuším.
Jinak ten pán mě nepřesvědčil, viděla jsem s ním rozhovor. On sám se na tom podílel, profitoval z toho a nejednou v době důchodu, své postoje přehodnotil a opět profituje z knihy, která je světovým bescelerem...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.