je mi 22, nevím, nevím jak to myslí mamka ale už je to únavné. Už jsem několikrát kvůli tomu u přítele brečela........prostěe i kdyby to byla nadsázka a ironie, tak když to slyšíš každý víkend, když to říká návštěvám, známým, tak tě to mrzí.....A jak jsem řekla, když jsem se kvůli tomu rozbrečela i doma, tak mamka to zapřela udělala ze mě psychopata, že si vymýšlím a jsem vztahovačná a že ona nic takového neřekla a byla jsem za největšího debila...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.