| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moni, ale zadavatelka ma v rodnem meste pritele, ja jsem to spis pochopila tak, ze jezdi domu kvuli nemu. Celkove bych to oznacila jako tezkou patovou situaci diky sve financni zavislosti na rodicich, nejlepsi by mela brigadu na ct+pa doma ve meste, jenze o tom psala, ze je to u nich v regionu z rise sci-fi.
Dovedu si tu zoufalost predtavit, taky jsem trochu neco podobneho zazila, mela jsem to "stesti", ze jsem si mohla vydelavat na skolu jako trener, ale stalo me to malem zdravy rozum, o prilisne fyz. zatezi ani nemluve, v mem pripade se to postupem doby totiz zvrhlo tak, ze mi rodice prispivali stale mene a mene a ja musela o to vic pribirat treninku, abych se utahla, nemela jsem koleje, privat byl relativne drahy.

Castecne vysvobozeni prislo az s prvni vyplatou v zamestnani po dokonceni skoly, uplne s odstehovanim z domu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.