| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, díky. Já ty pojmy znám, to mám celkem v hlavě srovnaný, vím o čem to je, ale práci mi nikdo bez praxe prostě nedá. Mzdy, nebo spíš mzdovou agendu jsem teď dělala 3/4 roku, ale prostě nikdo na to neslyší, jak už psala třeba Václavka, asi i hotové účetní mají problém sehnat práci. Já kdybych si troufla jít do soukroma, tak bych práci sehnala, sice asi ve většině případů hospody, známý mi sliboval, že by mi kšefty dohodil, ale raději bych pracovala zatím pod někým, abych si byla opravdu jistá. Tak koukám, že by to asi byla zbytečná investice...obor mě zajímá, bavilo by mě to, ale mám smůlu, celá maturita mi je k ničemu, protože hlavním předmětem bylo účto a ekonomika a to je bez praxe k ničemu, to jsem si teda vybrala školu~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.