Přidat odpověď
Milánku, to je jako s cukrovkou nebo jako s rakovinou. U někoho stačí jako podnět stres, někdo se muže stresovat celý život a nic. A někoho stačí bud´ jen očkovat a jiného zaočkovat v nevhodné období. A o tom to je, že když si řeknu, že budu svoje dítě očkovat na to či ono až po roce života a nebo ve třech letech, stále nesu to riziko, že se muže podobná nemoc rozjet. Ve třech letech už se jednak s takovým postiženým dítětem jinak pracuje než s novorozencem u kterého rok netušíš, co se přihodilo a druhak je to, že já jsem se pro to rohodla a já nesu ta rizika a né, že mi někdo nařídí, že ted´ musím očkovat nebo dostanu pokutu a budu mít na krku sociálku a když se pak néco stane, tak po mě neštěkne ani pes. Mám kamarádku, co má 4 děti. Dva kluci 3roky a 13 let, oba diabetes1 tomu staršímu to propulo pŕed 3 měsíci a páč už rodiče znali příznaky a měli doma glukoměr, kluka včas hospitalizovali a stabilizovali a sám lékař jim pověděl, že v jeho těle našli vysoký obsah hliníku. Tento případ bude brzy medializovaný, nyní na tom pracují a vypadá to, že i ten doktor již nebude skrývat realitu. Tahle informace je totiž na té konkrétní vakcíně co použili i napsaná. Že očkování muže zpusobit diabetes. Ale přesný číslo či popisku ted´ nemohu dát, neb jí nevím.
Předchozí