- já jen že snášení piupečního pahýlu skalpelem není nejčastější a desinfekce lihobenzinem je - bych řekl - jen velmi vzácně, ba si myslím, že vůbec ne
- rozpačitost PLDD chápu, ponechávat pupeční pahýl mumifikaci a samovolnému odpadnutí nemám za smysluplné - a to jsem (jak jsem dříve napsal) byl na studiích veden Teyschlem a jeho školou. Pro PLDD to především znamená vědomí risika infekce a tedy omphalitidy, což není zrovna banální nemoc. Snesení není spojeno s bolestí.
- záznam o odmítnutí snesení pupečního pahýlu je vhodný forensně
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.