| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sojko, to jsem já... výše je ve zkratce jejich hodnocení...a stejně mě nevzali. I když s vedoucí jsem byla za dobře, žádné problémy...paní ředitelka mě vychvalovala do nebes a pak už měsíc měla náhradu a já jak aktivní blbec s bolestma chodila a naučila jsem se práci a stejně na nic, no musím jít dál...
Děkuju za rady, firma je to celkem velká, takže jsem toho nastudovala dost, otázky typu 5% z 50% jsem teda ještě nedostala, zato kamarádka říkalam že se jí ptali, k jakému zvířeti by se přirovnala~;) takže člověk očekává cokoliv...v lodičkách by mi byla zima, ale mám elegantní kožené kozačky, byla jsem věšet prádlo, tak jsem je vycídila voskem, ať mám ráno více času na synovo čůrání do kelímku atd~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.