| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petru,
díky, jsi zlatá~s~
Nutně potřebuju práci, potřebuju se odstěhovat, víš, jaké to mám doma, před týdnem mi otec vzal zase peníze na automaty, už jsem po něm vystartovala nevybíravým způsobem, hodně mi teď ty peníze chybí, tak mě zmlátil, měla jsem týden monokl. Není to tady k žití, jdu jen za vidinou malého bytečku, kde budu sama s Ladíkem. "Příteli" to je fuk, prostě mu to mezi náma vyhovuje jen tak vlažně, ještě jen slyším urážky, jak jsem tlustá, včera prohlásil, že kdybych šlapala, kdo ví, jestli by si mě někdo koupil. Takže sebevědomí na nule a to nejsem bečka sádla, prostě asi velikost 36 mít už nebudu, mám tak 40, kalhoty 42 mi jsou velké...nic moc, ale zase taková hrůza to není. Psychika se sype, divím se, že jsem si to ještě nehodila.
Moc si vážím podpory a děkuju, přeju Ti taky jen to dobré, nejen v práci~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.