| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Z vlastní zkušenosti...hledej jinou práci, zažila jsem, práce mě strašně bavila, šéf byl magor, byli jsme kolektiv 3 lidí + šéf, vozil se po nás jak mohl, byl to zamindrákovaný slaboch, já se v posledních týdnech bála jít do práce, obviňoval nás z něčeho, za co jsme nemohli, řval šíleně, hvízdal na nás, když po nás něco chtěl...nespala jsem, nejedla, celý noci brečela a klepala se, co zase bude, ale byla jsem ráda, že mám práci, která mi něco říká...pak se mi po jedné scéně v práci udělalo strašně zle, zhroutila jsem se, nic si nepamatuju, jen to, jak mě kolega (ten dal výpověď a ještě šéfovi do úst ) křísil nějakým ledem z mrazáku a volal mému příteli a pak si pamatuju jen doktora s oblbovačkou, prý nikoho tak psychicky rozhozeného dlouho neviděl...rok PN, antidepresiva, sebevědomí na nule, strach, sebeobviňování, krásně rozjetá úzkostná porucha, už to nikdy nebude dobrý...nastoupila jsem jako sebevědomá holka, vylezla jako zdeptaná, předčasně zestárlá zamindrákovaná ženská...žádná práce na světě za to nestojí...držím palce a drž se~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.