Přidat odpověď
Mám extrémně negativní zkušenost s naočkováním těchto dvou vakcín hexa a synflorix dohromady.Moji 4 měsíční dceři píchli obě vakcíny naráz na doporučení dr.Následovaly dva dny 40st.horečky,cpala jsem do ní často brufík a panadol aby ty horečky trochu klesly,měla jsem strach.Když jsem to zavolala dr.řekla,že horečka je normální reakce na očkování.Za měsíc jsme šli znovu na stejné očkování.Dr.jsem se zeptala jestli by nebylo lepší naočkovat vakcíny s nějakým časovým rozestupem,kvůli té silné reakci po prvním očkování.Dr.mi řekla,že takové silné reakce jsou pouze po prvním očkování a já husa ji věřila a nechala jsem jí tu kombinaci znova píchnout.Následovaly opět dva dny 40st.horečky,které nešly srazit ani końskými dávkami brufíku atd. byla jsem totálně vyděšená! když jsem to volala Dr. tak mi naprosto vklidu řekla,že na ty horečky dá diazepam víc ji to nezajímalo.Měla jsem neskutečný strach o malou.Pak jsem volala homeopatce a ta mi vysvětlila spoustu věcí o očkování.Nakonec jsem Dr zavolala,že už k ní chodit nebudu,protože k ní nemám důvěru.Ona mě na oplátku seřvala jak malý dítě,že vše děla správně a že jsem divná já.Změnila jsem DR.Třetí dávku synflorixu jsem už nenechala očkovat,hexu jsem změnila jen na infanrix hib a nechala ho odložit o 6 měsícú.Pořád mám před každým očkováním strach,co bude následovat.Závěrem-už nikdy nepovinné vakcíny a neočkuji,když je malá i minimálně nachlazená nebo jinak oslabená,pouze pokud je úplně zdravá,jinak očkování vždy nechávám odložit.
Předchozí