| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moc představit si to neumím. Když si vezmu svůj případ, tak půl roku před koncem to začalo vypadat, že se nebudu mít kam vrátit, vyjasnilo se to až dva měsíce před mým potenciálním návratem ... tak že bych v tu chvíli narychlo začala uvažovat nad tím, že z nouze vezmu za vděk péčí o cizí dítě ... a jak dlouho bych o něj pečovala? Co když se mi po dalších dvou měsících naskytne nová práce, tak to děťátko odložím? Do jiné pěstounské rodiny? A kdo ty lidi bude vybírat, zda se na tu péči opravdu hoděj? Odložené dítě, to přece není jen tak, potřebují laskavou a klidnou péči, ne aby je okopával starší sourozenec, který bude žárlit na vetřelce (na kterého neměl šanci se připravit během měsíců těhotenství), co když si žena prosadí, že do toho půjde, ale manžela to bude štvát, bude trvale prudit, žena začne být vynervovaná ... Nevím, napadá mi hodně negativ. A to si představuju, že by do takové péče šlo miminko (kolik takových miminek se u nás vyskytne za jeden rok?) Ale ono by se asi jednalo i o starší děti?
Podle mne má pěstounskou péči vykonávat rodina, která to chce primárně dělat, ne jako nouzovka na přechodnou dobu, než se mi naskytne něco lepšího.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.