děkuji za odkaz. Dostala jsem tohle jako téma na bakalářku - s tím že bych měla srovnat vznikající návrh zde, a fungující praxi "proffesional foster care" v UK. V pravdě neumím si taky představit tu zátěž pro celou rodinu, zajímá mě jak to je řešené - jestli jde jen o zaměstnání matky (nebo zda je možné mít i náhradního pěstouna samotného otce??) a zda se při všech těch rekvalifikacích a školeních zajímají i o toho druhého partnera v páru.... Taky souhlasím že to nemusí být úplné terno pro maminky čerstvě po RD, beru podle sebe - mladšímu budou za chvíli 3 roky. Jsem moc ráda že mám obě děti zdravé, mám zázemí babiček a manžela, po těch 6ti letech doma můžu mít semtam i nějaký čas pro sebe.... a teď by to bylo všechno převrácené úplně naruby, není mi moc jasný jak já konkrétně bych tohle třeba mohla dělat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.