Přidat odpověď
Keetee, naprosto totéž jsem řešila loni!!!!!
V době zápisu jsem ještě nevěděla, dítě mi přijali coby zaměstnané matce, dali mi přednost před matkama se staršíma dětma ale na RD s mladšími sourozenci. Já pak zjistila, že jsem těhotná s listopadovým termínem a taky nevěděla, jak se k tomu postavit. Na jednu stranu jsem školku chtěla, na stranu druhou mi to bylo hloupé vůči matkám, co třeba kvůli nepřijetí dítěte do školky nemohly nastoupit do práce apod. Chcíli jsem se tím trápila a pak, až jsem byla těhotná dýl, tuším, že to bylo v květnu, jsem se vydala za ředitelkou školky a vše jí vyklopila a že co teda teď.. No a ona mi řekla, že vůbec nic, že to naprosto nemíní řešit, že jsou pro ni rozhodující okolnosti v době zápisu a to že jsem byla zaměstnaná a víc není co řešit. Takže mé 2.dítko nastoupilo v září do školky a 3.dítko se narodilo 11.11. a já jsem dneska moc ráda za školku, protože dcera je tam naprosto nadšená, doslova unešená, doma by se už nudila..
Jo a dřív jsem to taky nechtěla řešit, protože jsem si říkala, kdoví jak to ještě třeba dopadne a pak, že budu muset dál dělat a dítě nadále neumístěné ve školce (kdyby mi ji vyšoupli) a zas ji budu muset denně v 6:30 ráno vodit k babičce, jako když jsem chodila do práce a tak..
Předchozí