| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kombinované sporáky jsou, má ho máma i tchýně..
naše máma celý život vařila na plynu, proto chtěla kombi. vaří se na něm úplně jinak než na elektrice a to hlavně v tom, že jakmile ztlumíš plyn, tak ti nic nedochází tím, jak plotýnky chladnou. Prostě ztišíš, tak je to ztišený! to je někdy výhoda, ti povim ~t~to je prostě asi ten nejzásadnější rozdíl.. Pak se přichytává taky zcela jinak k hrncům.. jo a taky počítej, že se ti od pynu budou postupem času napalovat hrnce..

já se učila vařit na plynu, teď mám elektriku.. je to ěnco úplně jinýho, občas jsem měla pocit, že neumím vařit ~t~

je to o zvyku, zvykneš si!! a plynu se neboj, ty nový sporáky mají pojistky, že pokud vypnou plyn, tak se tam sepne nějaká pojistka, aby až ho pustěj a ty nevypneš hořák, tak aby neunikal plyn..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.