Ahoj, chci se zeptat jestli to už někdo vyplňoval přes internet? Začala jsem bytovým listem a nejde mi to odeslat, protože mi píšou že nesouhlasí číslo domu. To ale vyplňovali na poště a já to opisuju správně. Co tam máte za čísla vy? Bydlíme na adrese kde máme číslo před lomítkem a za lomítkem např. 1234/12. V čísle domu mám od sčítacího komisaře napsáno číslo před lomítkem a v pořadovém čísle budovy za lomítkem. Dovolat se na linku sčítání nedá a já teda fakt běhat na poštu nebudu že je někde chyba. Vám ty čísla souhlasí a nebo je tam úplně jiné číslo, které se netýká vaší adresy? Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.