on teda běžně když nemá rýmu je bezproblémový, normálně jí kaši, jogurty a pribináka a nezahlenuje ho to, já jsem dr upozornila že ted když je nachlazený-teda měl rýmu jak sv.na- tak mi zvrací i moje mléko protože ho zahlenuje, ale myslím že u rýmy je to normální, mi tohle dělá čokoláda a myslím že s tím mají problém i lidi co AKM nemají..no ale zkusit to musím a taky chci, jinak problémy jako atopický ekzém nebo průjmy atd nemá
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.