Pasírování Pasírování není žádný problém. Stačí jen protlačit polévky, omáčky, šťávy a jiné tekutiny, které obsahují nějaké kousky, velmi pomalu přes jemné síto anebo ještě lépe přes plátno. Tím odstraníte i ty nejjemnější částečky. Výsledkem je dokonale čirý vývar nebo jemná omáčka. Při cezení lijete, uhlazujete nebo protlačujete tekutinu přes jemné sítko nebo plátno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.