Včera jsem se s kamarádkou byla projít ve stromovce, cestou domů se mi udělalo slabo a byla jsem strašně unavená, né jako po normální procházce, ale spíš jak po doběhnutí maratonu. Pak mě začali svědit a posléze pálit oči, a pak škrábat v krku že jsem nemohla ani polknout
Nastoupilo to fakt děsně rychle, tak mi to na nachlazení nebo virózu přijde divné
Teplotu jsem měla jen 37°C, ráno už svých 36,1°C
Trpím sezóními alergiemi, jaro a podzim, ale to vždy mívám rýmu a zánět spojivek. Teď to vypadá na začínající spojivek, podle očí by to alergii odpovídalo, ale rýmu nemám, zato v krku jak v polepšovně, zarudlý, nateklý, nemlžu polykat dělají se mi takové ty husté hleny, ale nekašlu...
Nevím na co mám tedy zahájit "léčbu", stále kojím, tak nevím co se případně při kojení může na alergie, ani moc v lékárně neporadí, vím že loni nevěděli a výsledkem bylo že mi řekli že nesmím nic
S nachlazením poradí, ale nevím no, viděla bych to asi spíš na tu alergii... Venku je to totiž horší... Koupím kapky do očí a nevím jestli pak něco jen na ten krk nebo nějaká antihistaminika...