| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Víš, proč tolik lidí jde do nevěry a neukončí předtím pro výraznou nespokojenost stávající vztah? Podle mne z opatrnosti. Nechtějí být sami a hledají řešení "potajmu". Anebo z deziluze - prostě si myslí, že by po čase stejně dopadli tak jako teď a jde jim čistě jen o těch pár měsíců "rozptýlení" a "romantiky".

Monty, pokud je ve ztahu neco shnileho tak clovek ze vztahu chce i za predpokladu, ze bude riskovat samotu...realizace, ze treba je na svete jeste dalsi clovek, se kterym je mu fajt muze byt nastartovanim k tomu kroku, ale tento clovek proste resi stavajici vztah a az pote plne nastupuje do dalsiho...nebo take ne a zustava sam.

Tvoji deziluzi klasifikuji jako onu nudu...vicemene vim, ze mam vedle sebe cloveka, se kterym je mi fajn, znam ho, vim co od nej ocekavat a nijak mi nevadi a proste je mi jasne, ze kazdy vztah drive ci pozdeji najede na nejakou rutinu a v te to s nekym jinym bude tezko lepsi nez se stavajicim partnerem...ale mam roupy a chci rozptyleni. Jasne, ze casto to muze byt podniceno i slozitosti momentalni zivotni situace, nutnosti resit problemy, celit stresu...pak je takova milenka/milenec oaza, coz o to, jenze i v tomto stavu musim pripustit, ze se chovam jako blb a jedine co delam je, ze utikam od problemu a pri tom k tomu jeste pridavam, zcela nevyhnutelne, dalsi...misto snahy resit stavajici vztah a problemy. Ale jasne, nejsme roboti a nejaky utek od reality potrebuje nekdy kazdy...opet jsme pak u faktu fak se clovek zachova po nejakem takovem kroku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.