Přidat odpověď
Víš, proč tolik lidí jde do nevěry a neukončí předtím pro výraznou nespokojenost stávající vztah? Podle mne z opatrnosti. Nechtějí být sami a hledají řešení "potajmu". Anebo z deziluze - prostě si myslí, že by po čase stejně dopadli tak jako teď a jde jim čistě jen o těch pár měsíců "rozptýlení" a "romantiky".
Monty, pokud je ve ztahu neco shnileho tak clovek ze vztahu chce i za predpokladu, ze bude riskovat samotu...realizace, ze treba je na svete jeste dalsi clovek, se kterym je mu fajt muze byt nastartovanim k tomu kroku, ale tento clovek proste resi stavajici vztah a az pote plne nastupuje do dalsiho...nebo take ne a zustava sam.
Tvoji deziluzi klasifikuji jako onu nudu...vicemene vim, ze mam vedle sebe cloveka, se kterym je mi fajn, znam ho, vim co od nej ocekavat a nijak mi nevadi a proste je mi jasne, ze kazdy vztah drive ci pozdeji najede na nejakou rutinu a v te to s nekym jinym bude tezko lepsi nez se stavajicim partnerem...ale mam roupy a chci rozptyleni. Jasne, ze casto to muze byt podniceno i slozitosti momentalni zivotni situace, nutnosti resit problemy, celit stresu...pak je takova milenka/milenec oaza, coz o to, jenze i v tomto stavu musim pripustit, ze se chovam jako blb a jedine co delam je, ze utikam od problemu a pri tom k tomu jeste pridavam, zcela nevyhnutelne, dalsi...misto snahy resit stavajici vztah a problemy. Ale jasne, nejsme roboti a nejaky utek od reality potrebuje nekdy kazdy...opet jsme pak u faktu fak se clovek zachova po nejakem takovem kroku.
Předchozí