| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ivčo,
ano, rekvalifikací by se měl člověk naučit jiný obor. Já jednu rekvalifikaci absolvovala, byl to kurz administrativní pracovník, sehnala jsem si zaměstnavatele, který byl ochoten mě tam zadarmo nechat, byla to státní správa, konkrétně OSSZ. Ano, naučila jsem se tam dost, dělala jsem kontroly odvodů soc.poj., musela se k tomu naučit patřičné zákony a bez znalosti mzdového účetnictví to taky nejde, ale bohužel nemám pocit, že by mi to pomohlo získat práci, zaměstnavatelé to neberou jako praxi při trvalém zaměstnání, protože ani při té rekvalifikaci Tě nepustí ke všemu...
Za mě, je lepší dělat alespoň rekvalifikaci, než sedět s rukama v klíně a třeba pro abslolventy, kteří nemají žádnou pracovní zkušenost to je celkem fajn.
Ale u nás dělá skoro každý rekvalifikaci, ÚP to tady rozjel ve velkém, to, že Tě tam už pak nezaměstnají, bude nás "vyrekvalifikovaných" mnoho a stejně neseženeme v oboru práci je už jaksi nezajímá.
Ale hataika praxi má a chce si jen osvěžit znalosti a doučit se novinky a na to si myslím, že rekvalifikace není, tam by jí spíš uvedli do oboru a naučili nějaký základ, na jejím místě by bylo fajn zaplatit si nějaký kurz třeba pro pokročilé. Chtěla jsem to taky, ale bylo by mi to k ničemu, protože stejně tím tu praxi nezískám.
Jak psala Mona, je to začarovaný kruh, ráda bych šla i za nějaké minimum do nějaké firmy, která účto dělá, abych tu praxi získala, ale bohužel. jsem od 3.3. bez práce a po pohovorech sice chodím, ale zatím mě nikde nechtěli. A celé účetnictví a rekvalifikace je mi naprd~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.