Ahoj, chodím léta pravidelně, protože miluju ten čas jen pro sebe a je mi to moc příjemné. Měla jsem léta stejnou kosmetičku, ale přestěhovala jsem sez jednoho konce Prahy na druhý a tak jsem po letech musela hledat. První zkušenost byla strašná. Narazila jsem na paní, která prováděla pouze přístrojovou kosmetiku, což mi ale do telefinu neřekla. Mohla si myslet, že to třeba vím. Prostě jsem k ní přišla a ona na mě vytáhla dvě železné pacičky a těma mě hladila po tváři a asi mi přetvářela buňky
. Po 40 minutách jsem zacálovala 750,- Kč a odcházela jak spráskaný pes. Pak jsem zavolala jiné kosmetičce (vždy na číslo uveřejněné na vývěsce v místě) a myslím, že jsem si už vybrala. Čisté prostředí, usměvavá dáma, zeptala se, zda nejsem na něco alergická, zda mám problémy s pletí, prohlédla si mě, zeptala se, jakou kosmetiku používám, jak ji používám a pak klasika: odlíčení, vyčištění, úprava obočí, peeling a hlavně masáž - proto na kosmetiku chodím!!! - pak maska a já si nechávám barvit řasy. Na závěr se mě zeptá, zda chci trochu makeupu. Celé to trvá cca 70 minut a platím 550,- Kč. Co ještě oceňuji, je, že vycítí, kdy máš chuť si povídat a kdy ne. Takže když nemám, relaxuji, ona mlčí, pustí relaxační hudbu a to je balzám na duši. A jestli mám méně vrásek než kdybych nechodila? Nevím. Ale vše, co děláš pro sebe, se zúročí.