Uplně přesně chápu jak to myslíš, mám doma to stejné , jen tu mám tchýni a pratchýni. Ty dvojčátka mám taky. Na dveře už jsme si dali kuličku. To je pořád samé a čepičku jim nedáš a kam jdete, kdy příjdete, kde jste byli. To nemluvím o tom když holky začly řvát kvůli čemukoli tak už tu tchýně byla co se stalo a utěšovala je i když třeba jsem jim něco zakázala a utěšovat rozhodně nepotřebovaly. Nebo různé otázky co vařím a co peču, nošení jídla a buchet protože se ji zdálo že peču málo. Peču tak 3 x týdně. No být tebou tak se fakt zamykám. Upozornování nepomáhá ani nenápadné ani nápadné! Manžel to řešil hodněkrát. Pomohlo to tak týden.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.