Přidat odpověď
Ok tak někdo hledal dál...
je to opravdu složitější než jak to vypadá...já rozhodně nebyla takové číslo a měla jsem jen jednou na vybranou..buď okamžitě toho nechám a půjdu se léčit nebo se mám zbalit a vypadnout...já si vybrala...ségra ne, tolikrát jsem jí varovala a když jsme se viděly tak jen řešila jak ten nebo onen kámoš si jí semnou spletl a už by mě nejradši vyhledávali což jsem nechtěla...když si je tahala domů byla jsem z toho jen na prášky....Ona prostě vůbec netoleruje žádné pravidla...to že je drzá je slabý odvar...to že se odpoledne válí opilá v kašně s jiným feťákem a div si to tam nefiknou, nebo že krade v obchodě, kde máme známé a pak pro ní taťka musí na obvod, že je pod dohledem kriminálky kvůli distribuci drog a stýká se s vařičema a kvůli krádežím...už jí řešila i sociálka a to bylo dost ostrý jelikož byl do toho zatáhnut i můj bratr což toto nějak nemůžu přenést přes srdce....toto je opravdu jen o průser a nebudu tady dál vysvětlovat jaké mají nemoce...zrovna jeden z jejich kamarádu sfetovaný napadl mojeho s jeho kolegou, když ho pacifikovali pokousal a oni se trošku otřeli o jeho krev, takže rok chodili na vyšetření na infekční, naštěstí to dopadlo dobře a přes tu oděrku se tam nic nedostalo...ona se nestýká jen s nějakýma rybkama, toto jsou lidi co byli pozavírání za kradeže, těžké ubližení a za přepadení s různými nemocemi... Toto není jen záminka mého chlapa, já prostě při něm stojím a plně ho chápu...teď je zatím stále řadový policajt, ale toto nechce dělat věčně, dodělává si další školu aby mohl jít třeba ke kriminálce po které touží, ale toto už je problém...My jí dávali šanci dost dlouho. Můj chlap kolikrát volal mému otci ať si pro ní přijede, že leží ěkde opilá ať jí nemusí vést s ostatníma na záchytku, vždycky bylo všechno na domluvě a jeho parťáci to brali, ale to jak jsme jí pomáhali, tak se jen zhoršovalo, nebrala pomoc od nikoho a pak z toho byla další bota a další...nezavrhuji jí úplně, ale až dostane rozum a bude v pohodě, tak věřím, že si tu cestu k sobě zase najdeme a vše bude v pohodě...jasně mám minulost zasebou a toto mě jen zničuje, ano jsem silná, ale to rozhození mé psychiky fakt nepotřebuji zažívat znovu...
Takže jen řeknu, že jak jste včera psali a vyšťárali mou minulost, tak jsem to nějak nechtěla...já nemám žádný záznam nic a toto co jsem byla já oproti mé setře je naprosto slabý odvar spíš voda
Předchozí