| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Záleží, samozřejmě. Můj život nekončí mým prahem.

Žijeme sice v bytě, ale s předzahrádkou, takže i ten "venek" je částečně náš, protože ze zahrádky si koukám na okna. Ale mám nějak tendence zkrášlovat svět kolem sebe všeobecně. Snažila jsem se třeba domluvit, že bych část společných prostor patřících celému domu osázela okrasnými keři a starala se o ně. Ale nevyšlo to, z nějakých důvodů záručně-právních, nepochopila jsem to tak docela. Ale třeba vyjde zas něco jiného.
Přinejmenším sekám trávu nejen na své předzahrádce, ale i kus okolo, vysévám neproblémové jednoletky i za plot (aby to někomu z domu nevadilo) ... nemuseli bychom, o společné prostory se stará zahradní firma, ale proč neudělat něco navíc.

A zahrádku máme úpravnou, takže je to potěšení na koukání i pro obyvatele horních pater :) Už mi to i někteří říkali.

A není nám jedno, když je třeba bordel na chodbě domu, to to kdyžtak dojdem občas zamést a setřít (nemuseli bychom, dům uklízí uklízečka), nechcem žít ve zlaté klícce uprostřed chlívku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.