ahojky, mám dvě děti, jedno je již rok ve školce a druhé začne již v září (skoro ve 4 letech), mateřská mi skončila v prosinci 2010. jsem bez práce, musím hledat novou. nyní mám různé brigády, kde si teda nic moc nevydělám, je spíše takový spetření.
No a nyní nevím zda nastoupit od září někam do práce a nebo vydržet zimu a na jaře hledat. Z důvodu vysoké nemocnosti staršího dítka. NEvím jak na tom bude Terezka, která nastupuje až nyní.
Jaké máte zkušenosti se zaměstnavatelem v případě, že jste často doma s dětima. Vím že asi je to těžké a komplikované. Ale zase být furt bez peněz se nedá vydržet .....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.