mě pobavilo
, nediv se, že Ti klienti neřeknou ani popel, když jsi jim zrušila schůzku jedinkrát a to ještě kvůli bouračce....
Zkus to udělat víckrát a uvidíš ..
Já mám tedy zaměstnavatele zlatýho (to je totiž odměna za to, jak jsem v předchozím zaměstnání makala), on ví, že si práci vždycky odvedu včas a řádně a že udělám víc, než musím.
Mě samotný je ale trapný, pokud jsem každý měsíc se synkem doma - je to tedy vždy tak 2-3 dny/měs (většinou se s manželem vystřídáme, takže chodím alespoň na 1/2 dny do práce, nebo jdu večer a makám do té doby, dokud to nestihnu). Vadí to mě samotný, ač ani kolegyňka, která tady tím pádem musí být za mne (jsme tu 2, já od 8:00 - 16:00, ona 12:00 - 20:00). Jsem tady jediná s dítětem, takže to je víc znát.
V minulém zaměstnání (10 let) jsme měli celkem dril v tom, že pokud jsme stáli na nohou, do práce jsme prostě vždycky doplazili....
No, pořád to mám v sobě, svoje nemoci prostě neřeším a vždycky je nějak přechodím... Jedině 2x jsem to nezvládla - 1. byla chřipka (chytla jsem ji od synka) a minulý měsíc střevní chřipka (tu jsem pro změnu chytla opět od něj)- ale to jsem byla doma opět jen 2 dny...