Přidat odpověď
Morunko, tvůj problém je spíš přehnaně citlivá povaha. Nemyslím to pejorativně, ale většina populace dneska taková není.
Takže s daleko horší verzí takového chování se budeš setkávat všude. A věř mi, jestli tě deptá taková "prkotina", jakože po straně nadávají na klienty, zkus si představit, o co horší by to bylo, kdybys byla např. objektem bossingu nebo mobingu. Může se ti stát, že přejdeš jinam, na zdánlivě skvělé a více prestižní místo, ale budeš mít třeba šéfovou tak neskutečnou krávu, že budeš chodit domů úplně vyklepaná. Ci budeš dělat na úřadě, kde ti lidi chodí nadávat /i takových je spousta pozic, které se ti zdají, jakože lidi jsou ve vatě, ale od veřejnosti si zkusí své/.
Pokud se k tobě kolegyně chovají OK, neřešila bych to - jestli jsou to jinak normální ženské. Víc by mi vadilo to přemlouvání lidí, podstatně víc. Ty kolegyně bych skousla, protože může být podstatně hůř, asi jsi nezažila ani žádné intriky na pracovišti - já jo.
Ono ne vždycky lidi, co mluví o prdelích, dědcích apod. jsou hazlové nebo krobiáni. Nejhorší hajzlové jsou často velice uhlazení, sofistikovaní jedinci, kteří ti s úsměvem vrazí kudlu do zad. Až trefíš na něco takového, budou se ti obhroublé kecy kolegyn zdát úsměvné.
Předchozí