Přidat odpověď
nemyslím si, že kolem čtyřicítky jsi stará škatule, řekla bych, že kolem čtyřiceti je to ještě OK - tj. už je praxe, ale člověk zase není v předdůchodovém věku
to, co se ti děje, je špíš způsob jak buzerovat potenciální zaměstnance, bohužel asi jeden z mnoha
mladí zajoši se zase setkávají nepochybně s výrokem: nemáte praxi
a nebudeš mi přece tvrdit, že každý zajoch po matuře byl v cizině, tudíž válí dobře cizí jazyky, a promin, ale co člověk čte o jazykových znalostech maturantů, tak no comment, u většiny je to asi tak, že formálně odmaturují třeba i z té angličtiny, ale umějí podstatně méně, než kdysi maturanti z dnes opovrhované ruštiny
já bych řekla, že získat práci je hodně budto o štěstí, nebo o známostech
skepsi ohledně věku si schovej až ti bude mezi 50-60 lety, mmch kdysi fakticky předdůchodový věk, za nás bude předdůchodový až hluboko po šedesátce, to si už vůbec nedovedu představit
podle tvojí teze by vlastně člověk od 40 do skoro sedmdesáti let, kdy téměř půjde do důchodu, byl třicet let "neperspektivní živel"
já říkám - když přijmout nechtějí, hledají si důvody - jednou je to "pokročilý věk", podruhé je to nedostatek praxe
Předchozí