| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Karolíno,

ano, trefila ses do černého.
Sebevědomí na nule. Přitom rozumově vím, že beze mě by nenapsal ani slušný obchodní dopis, vždy jsem mu pomáhala, za celou dobu neměl chuť se s námi sžít, jen o tom kecal a každá moje chybička, nenálada, přešlap...to vše byly důvody, proč to nejde.
Momentálně spolu už několik dní nemluvíme. Zítra se máme sejít, abychom dořešili nějaké společné záležitosti. Myslím, že moje sebevědomí -100% není vidět, protože se umím nalíčit, učesat, ustrojit, nejsem zrovna twigy, mám vel. 40-42 (on mi stále říká, že jsem tlustá), já už nerada chodím i ven, nejraději jsem zalezlá doma a na zahradě, připadám si nejhnusnější, nejtlustší a když si mě někdo prohlíží, je mi to strašně nepříjemné.
Proto jsem smířená, že už budu sama, protože i kdyby nějaký chlap měl dobré úmysly, já nenajdu odvahu se s ním sejít, protože jsem tlustá a nic nemám, ani nemám tu práci...o takové ženské dnes zájem není...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.