Přidat odpověď
Krevetko, jdi s takovými řečmi do pr...
Víš jakou já mám velikost? 46
A to, že píšeš, že na tobě není tvoje nesebevědomí vidět, že cituji "se nalíčím atd..." hele, na tobě to prostě vidět být musí, to není o tom, co si namaluješ na obličej, ale jak mluvíš, jak vyzařuješ na lidi kolem, podle mě ty boduješ na místech, kde dotyční dávají přednost nějakým hlubším kvalitám,jak ale narazíš na povrchního, mělkého člověka, který budto nekouká na hlubší kvality, nebo se nechá zmást ksichtem uchazeče "lepší drzé čelo, než poplužní dvůr", tak jsi v troubě, nevybere si tě
Kdybych zase nečetla, jak o sobě píšeš - nejradši nevylézám, jsem tlustá - TY TOMU VĚŘÍŠ!!!!
hele, z jiného soudku, ač se tomu budeš možná smát - opatři si knihu Tajemství a zkus si nějaká přání vizualizovat, ale nesmíš pochybovat, že je to možné - podle mě tohle je princip toho, jak žijou mnozí lidé, o kterých jejich okolí tvrdí, že jsou děti štěstěny, že jim všechno tak nějak vychází
to byla odbočka nehodlám tady tohle téma rozpatlávat, jen radím - a Krevetko, psycholog by fakt nebyl od věci a rozchod s tím volem taky, protože takhle na tom budeš čím dál hůř
Předchozí