| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když byla miminko, všichni si museli umýt ruce. Když jsem se s ní stavila v práci, klienti max pohladili po oblečení miminka.
Jinak sem pohladila někomu bříško, až když sem znala, jaký je to pocit nosit pod svým srdcem zázrak, ale vždy jsem se předem zeptala. Jen jednou mého manžu šokovalo, jak mi klient(chlap) neočekávaně sáhl na břicho (ale jeho pohled mluvil za vše, fakt byl dojatý- kdysi hodně prožíval těhu své ex a chtěl další dítě, které spolu nestihli).
Ted mi neva, že si někdo pohladí malou, ale na co začínám být alergická, když jí někdo dává pusu na pusu, to mi začíná hodně vadí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.