Přidat odpověď
jak, nechtěla bych to tady teď nějak překroutit, ale pokusím se to trochu popsat, bylo to ve včerejší diskusi založené Václavkou, téma něco jako Všichni kteří chtějí pracovat a nemohou. Jedna diskutující (ne zakladatelka) si tam posteskla, že má čtyři děti a nikde ji nechtějí zaměstnat. Že je vyučená, nemůže dělat na směny a o víkendech. Diskutující pod nickem Petadurka se jí zeptala, jaké má vzdělání a praxi a něco ve smyslu, že čtyři děti jsou její problém, když si je pořídila dobrovolně. Na to se na ni sesypaly jiné diskutující, že je sprostá, hnusná, kráva a debil (doslova). Já jsem se Petadurky zastala, že se jen racionálně zeptala. Ostatní tvrdily, že holt každého nezajímá kariéra a že si děti pořídily proto, že je mají rády a chtěly je. Napsala jsem něco v tom smyslu, že to je sice hezké, ale lásky se člověk nenají a že si před pořízením dětí ženská má udělat nějakou praxi nebo pořádnou školu, o kariéru vůbec nejde. to je v kostce asi vše. A dnes jsem se dozvěděla tady na té diskusi, že si vlastně masíruju vlastní ego.
Předchozí