Ajo ja jsem dneska precetla hodne clanku a pred chvilkou jsem se docetla, ze ta revize ma priznivy vliv na celkovy stav pro poceti atd., a taky jsem tam cetla ruzne diskuze a vetsinou kazda znovu otehotnela do pul roku. My taky jednoho chlapecka mame a jeste chceme jedno, ale u nas to bude asi slozitejsi, manzel ma spatny spermiogram, takze na prvni ditko jsme cekali 11 mesicu, ted jsem otehotnela po 13 mesicich, takze pocitam ze nam to bude trvat zase dlouho. Tobe se snad zadari driv
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.