| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Škoda rány, která padne vedle

Asi z té holčičky vyroste ženština, která své okolí terorizuje mlácením bagetami hlava nehlava kam dosáhne. Možná je to ale jinak. Možná je to jen tak, že ta druhá matka prostě je jiná a na stejný prohřešek svého dítěte jinak reaguje. Třeba té holčičce v ústraní domluvila a nechce to znova zbytečně rozmazávat.Myslí si možná, že výchova má vypadat takto. Když si představím sebe, nikdy jsem svým dětem napadání cizích dětí neschvalovala, ale kdyby za mnou přišla jiná matka s podobným sdělením, řekla bych si něco jako A co po mně ta ženská panebože chce? Abych ji vkleče odprosila? Mám ztřískat svoje dítě nebo ho tady před nimi peskovat po hodině co se to stalo jen proto, aby ona byla spokojená a aby byly naplněny JEJÍ výchovné zásady (když ani v té chvíli netuším, jaké vlastně má ?)Co rodin, to přístupů! Upřímně, docela by mě tím sdělením být tou druhou matkou naštvala, a je docela pravděpodobné, že bych, pokud bych neměla právě ten nejlepší den, reagovala sice nevzorně, zato vzdorně, tedy podobně jako se stalo.
Sice rámcově souhlasím s názorem autorky články na výchovu, ale trošku mě děsí její neomylná představa že všichni, aby to dělali dobře, to musí dělat po jejím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.