"asi je je radsi biju nez aby se mne vychova vymkla z rukou" , ne ty si to proste delas v te chvili jednodusi, nebot s tim ditetem komunikovat a najit cestu je sakra slozitejsi a namahavejsi,ale jednou za to budeme sklizet ovoce, u toho biti si nejsem jista. Ja jsem dostala od tatky na zadek jednou poradne a ciitm to jeste dnes, od mamky v puberte facky, a taky jsem v te dobe vedela ze by si mela poradit se mnou jinak , ale bylo toho v te dobe moc na ni , nemohla jinak. kdyby ale tu mou pubretu zvladala vice s prehledem, nemuseli jsme si k sobe tak dkouho hledat cestu v dospelosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.