Hl.sama sebe neplas! Ja otehotnela PUL ROKU PO SEKCI! 2.ditko vazici 4150g jsem odrodila 14 a pul mesice po sekci a to prirozene! Jizva me pobolivala cele tehu,nikdo to neresil,protoze mi ji utz pravidelne kontrolovali a dle utz byla silna.Ve 24tt mi hrozil predcasny porod a vse ok!V 8.mes a s rocni dcerkou jsme lezli ve snehu na horach a na Jested.Porod nebyl lehky,neb jsem uzka,syn velky,ale ani doktori 2.sekci nechteli.Nenech se o ten krasny okamzik pripravit.Nech si jizvu zkontrolovat poradne utz,at jsi v klidu!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.