Cairo,
ne vsichni maji FB, takze jsem nasla ofiko stranky: http://www.csos.cz/
A tam teda pisi:
je menší školou nedaleko Plzně s 15 letou tradicí, jejímž zřizovatelem je Biskupství plzeňské. Základním posláním školy je poskytovat odborné vzdělání studentů v oborech Ekologe a životní prostředí, Ochrana přírody a prostředí, Sociální činnost a Rodinná škola.
Mymu fakanovi je 15 let. Kdyz mu byly 3 roky, cili pred 12 lety!! mel chůvu, ktera cast teto skoly udelala. Nemela ji dodelanou, nebot ze skoly odesla a sla se venovat svemu otci po mrtvici. Myslela si skolu prerusi a dodela, az to situace doma dovoli. Nikdy si to vsak nedodelala, nebot tu skolu jaxi zrusili, takze delala ruzne prace jako cisnice, hlidala deti jako u nas-u nas byla normalne cely den od rana do 5-6 hodin apod.. Vim, ze rikala, ze kdyby tu maturu mela, pujde do mistni skolky. Takze uz pred 12 lety jsem vedela ze s temito skolami je problem. A ten problem byl teda jiz driv, kdyz ona se po tom pidila a dodelat to v Praze neslo ( no je mozny, ze trochu kecala, to zas jo
).
Kazdopadne pro mne to je pouceni, ze bych do teto skoly dite nehlasila, vazne nechapu, ze u Vas ve meste tam i po 12 letech nekdo vubec chodi