Potřebuješ si odpočinout. Ne jednorázově se vyspat, ale zorganizovat si to tak, abys mohla lépe fungovat. Pokud je mimi náročné,jde to ztuha. Soudím dle sebe, pokud jsem unavená, taky na ty dva starší(živé a jeden enormně tvrdohlavý) v lepším případě vrčím, v horším ječím. Vytočí mě kdejaká kravina, která mi v ten moment přijde důležitá. Chybí nadhled a tolerance. Pak se u mimina (8m), prostřídáme a jako hlavní pečovatel nastupuje manžel, jakmile přijde z práce a v noci taky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.