diskusi jsem necetla, odpovidam v rychlosti. loni v lete jsem mela akutni problem s pateri - krcni. nemohla jsem skoro hybat rukama, jak mne bolely, krk take... nasledne jsem chodila na rehabilitace. Pan doktoe jogin fyzioterapeut mne vylozene zakazoval pri spani polohu na brise a zadech... Pry je to na krcni pater narocne. Ted uz tak za spim (miluju spani na brise), ale tenkrat, kdyz jsem mela problemy, jsem fakt spala jen na zadech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.