Meegy tak ja pul hodine koukani na KS fakt nerikam cumeni na bednu,naopak pro deti je to moc hezky porad!No ja mam 2 deti a nikdy mi nespali do 9.hod.,vstavali jsme bezne mezi 5.a 5.30 ted konecne mezi 6-7.30,pres den mi nespi cca od roku a ctvrt ani jeden,takze ja jsem treba za chvilku u TV rada,kort u KS jen tise sedej.Takze chapu,ze nekdo bojuje o pozdejsi cas.Jinak 18.h by nam take nevadila:-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.