| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem sama manzelovi zavolala, aby mi rekl jak ho tohle napadlo a proc to chce. Aby nic zatim nenabizel, ze na nej sama muze koukat divne...
Rodice holky byli celkem dlouho uz rozvedeni. Otec pry platil dobre vyzivne, do predloni, kdy uz ztratil praci a byl na alkoholu a drogach.
Ta neter teprve bude maturovat, bydli u maminky a nic ji snad nechybi o byt neprichazi, ty dluhy mel jeji otec az po rozvodu a nejvic nadelal za posledni asi 3 roky. Ten rok pauzy asi planuje kdyby ji neprijali hned na VS a asi neni buh vi jak zapalena studentka kdyz si chce orazit, ale taky ji zemrel otec...
On myslel, ze bych mohla mit spolecnost a hlidani kdykoliv a ona by videla nase deti. Kdyz jsem mu rekla par duvodu proc by to neslo, tak rikal, ze to uznava a vymyslel to v opilosti.
Hlavne jsem mu rekla, ze se spolu vubec nezname a najednou ma byt u nas. Nebyla tu nikdy ani na kafi. Ale rikal, "ze se to nejak udela", kdyz jsem chtela vedet jak si predstavuje ze holcina u nas bude zaopatrena, kdo by ji vsechno kupoval.
Jenze cela jeho rodina je divna, on teda jeste ujde, ale taky ma par veci, hlavne je fakt nepraktickej a na vsechno by volal odbornika, i tam kde pomalu staci otocit sroubovakem. Ale za to umi setrit a pak to vypada tak, ze k nemu chodi prave bratri a deda pro penize. On jim je posila.
Takze ted misto netere u nas budem spis vecer resit jak treba pomoct a jestli vubec. Aby prave nepotvrdil povest rozdavajiciho strejdy, jen aby se zalibil. Cely roky se o ty deti nezajimal a ted bude hrdina... Jinak, oni jsou od Neratovic a my v Plzni. Jazyk by se ode me mohla priucit snad jen nemcinu, pokud by byl zajem nebo treba rec nasich deti, tu se ucim stale sama. Muz byl nekolik let mimo CR a prisel on ke me. Driv bydlel v Praze a tam si byt jen pronajimal. Ja jsem mela tenhle byt uz svuj, ale pred narozenim deti jsme ho predelavali spolu. Diky vsem moc za dizkuzi, jsem moc rada, ze nejsem divna kdyz neskacu radosti ze bych mela mit doma "cizi" slecnu. Sebe si v tejhle situaci neumim predstavit. Asi by mi strycek prisel uchylnej. Ale kdybych vedela, ze ma penize a nabizi tak bych si klidne neco nechala zaplatit, dovolenou a tak. Ahoj

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.