Přidat odpověď
Vendy, co myslis, tim vozikem s malou?
S detmi litam defacto od jejich narozeni, starsi letela prvne v 9. tydnech a mladsi ve trech mesicich a to celkove cestu na 18 hodin a naprosto bez problemu...
pokud ma mala mene nez devet kilo tak muzes zada bassinet a s tim i misto specificky na to urcene. Mas vysokou sanci ho dostat, ale nezaruci ti to nikdo. Kocarek so letadla mit nemuzes (odevzdavas u vchodu) a autosedacku pouze pokud je certifikovana do letadla. Pokud uz ti na ni bassinet nedaji tak bude porad u tebe na kline. Tak ci tak ji na kline budes mit pri vzledu, pristavani a turbulenci. Dostanes nastavec na svuj seat belt.
Jinak s ni muzes chodit permanentne po letadle, mimo turbulence. Pokud potrebujes na zachod tak vzdycky pohlida letuska, neni problem.
Vezmi si veci na zabaveni male, piti ci dudlik (ci kojit) pri vzletu a pristani...takove ty klasiky. Ale zadne drama letani s detma neni...
Petileta mi takle letela dalkovy 12x a 2x kratky let jen na dve hodiny a dvouleta 6x...snaseji letadlo v pohode a lide jsou proste zvykli, ze deti mohou jecet...moje tedy nudou pri vzledu a pristavani bo je nebavi byt pripoutane...
Předchozí