Petule, děláte to tak, jak mi radit gastroenterolog. Prý když to tělu nesedne, tak se ještě čistí od mléčných bílkovin, není připraveno. Nejlepší je (podle něj) opatrně po čase zkoušet, a ve většině případů opravdu zakys. výroby a tvrdé sýry lidé s alergii stráví v pohodě. Je to prý díky fermentaci, kterou tyto výrobky prochází, takže neobsahují mléčnou bílkovinu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.