Také se snažím být více méně slušný,ale narovinu říkam že se jedná o čínské stroje za zlomek značkového Japonského stroje ,tak by k tomu také měl člověk přihlížet ,že čas od času se něco proste vyskytne a 95% lidí to také akceptuje.
Já jsem hledal nějaké Judikáty u nejvyššího soudu,bylo by to asi nejlepší obhajoba kdybych najaky našel.Ale stejne se me to zda pritazeny za hlavu.Dotyčný u mě nikdy stroj nereklamoval a pak prinese 3 x nejaky servisní list od servisu s kterym nemam žádnou smlouvu o spolupraci...vždyt takto by se mohlo účelove zvrtnout a žádného dovolání by nebylo.Každý má nějaké zname a sehnat si 3 razítka od nejakeho servisu není pro nikoho problém. To je jako kdybych si koupil mobil v Elektrowordu a 3 x bych si ho nechal opravit u nas v baraku v kocarkarne kde by se prodavali stejne mobily a pak bych prisel do Elektrowordu a že chci vratit peníze,tak se mě vysmějou a ztratím i nárok na záruku,protože byl neopravněný zásah do přísroje bez vědomí prodejce....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.